easy site creator

RólunkA bevétel orientált társasházkezelő cégek és az inkompetens közös képviselők által okozott sok éves negatív tapasztalatok ösztönözték szolgáltatás szemléletű társasházkezelő cégünk alapítását, hiszen tudjuk, hogy ezt a munkát lehet másként, jól is végezni.

A Transaquincum Bt. fontos alapelve, hogy a mennyiség nem mehet a minőség rovására, ezért az általunk kezelt társasházak mennyiségét és körét úgy állapítjuk meg, hogy az együttműködés minden résztvevője elégedett legyen nem csak rövid, hanem hosszú távon is.

Egy 2017 évi kormányrendelet szerint a társasházkezelői tevékenység végzésének feltétele, hogy azt kizárólag olyan személy vagy gazdálkodó szervezet végezheti, aki/amely a nemzetgazdasági miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről szóló miniszteri rendelet szerinti társasházkezelői szakképesítéssel rendelkezik. A tanulmányok elvégzése és a sikeres vizsga letétele mellett projekt szemléletű informatikai és HR tapasztalataink is hozzájárulnak ahhoz, hogy az Ön társasházával kapcsolatos feladatokat felsőfokon folytassuk. 

Cégünk feladatait a mindenkor hatályos törvényeknek megfelelően a Számvizsgáló Bizottsággal egyeztetve végzi el. 


A ház is az otthonunk része, nem csak a lakásunk